• espressivo
  • 090900201_L

1 / 3

Zoom In

  • espressivo
  • 090900201_L

Кујнски Славини

ESPRESSIVO

4.290,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Еднорачна славина со керамички диск read more

Brand:
Pyramis
Тип

Со две црева

Additional information