• 095101001_L
  • снимки-1389-pyramis-rota-chrome-95101001

1 / 3

Zoom In

  • 095101001_L
  • снимки-1389-pyramis-rota-chrome-95101001

Кујнски Славини

ROTA

5.990,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Еднорачна славина со керамички диск read more

Brand:
Pyramis
Завршна обработка

Хром

Тип

Со две црева

OUTLET

Additional information

Завршна обработка

Тип