• accel2

1 / 2

Zoom In

  • accel2

Кујнски Славини

ACCEL

990,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Еднорачна славина со керамички диск
 read more

Brand:
Pyramis
Завршна обработка

Хром

Тип

Со две црева

OUTLET

Additional information

Завршна обработка

Тип