• 095111001_L
  • contralto
  • Slavina CONTRALTO-Ambiente

1 / 4

Zoom In

  • 095111001_L
  • contralto
  • Slavina CONTRALTO-Ambiente

Кујнски Славини

CONTRALTO

9.150,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

 
  • Еднорачна славина со керамички диск
  • Погодна за поставување под прозор
read more

Brand:
Pyramis
Завршна обработка

Хром

Тип

Со две црева

Additional information

Завршна обработка

Тип