• Acrobat_5ccUW7eONq

1 / 2

Zoom In

  • Acrobat_5ccUW7eONq

Кујнски Славини

ELVIRA WHITE

5.600,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Еднорачна славина со керамички диск read more

Brand:
Pyramis
Завршна обработка

Бел силикон, Хром

Гаранција

2 години

Тип

Со две црева

Additional information

Завршна обработка

,

Гаранција

Тип