• m4 f8x10 2

1 / 2

Zoom In

  • m4 f8x10 2

Оков за поврзувањеОков

Чаура М4 Ф8х10

1,3 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Siso
Димензии

A=M4 B=10mm C=Ф8mm

Боја

Бела

Состав

White nylon

Additional information

Димензии

Боја

Состав