• dvozavojna d613 2
  • dvozavojna d613 3

1 / 3

Zoom In

  • dvozavojna d613 2
  • dvozavojna d613 3

Оков за поврзувањеОков

Чаура двозавојна Д-613 М6х13

3,5 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Siso
Димензии

A=6mm B=13mm C=Ф8mm H=Ф12mm

Additional information