ASTRIS COLOR (50×40) 1B GUN METAL Flushmount

30.300,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Наменет за монтажа рамно со работната плоча

Шифра: 1109535 Категории: , Бренд: