• csm_AT_6d77846483

1 / 2

Zoom In

  • csm_AT_6d77846483

Дрвени ДекориОплеменета Иверка

Аризона бор 34232 AT

5.250,0 ден6.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 28/0.8, 43/0.8, 22/0.5

view all details

АКЦИЈА

Additional information

Димензија

Кант Трака

, , ,