• 029_DW

1 / 2

Zoom In

  • 029_DW

РачкиОков

Адапта овал голема 029 32

125,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Poliplast
Материјал

гума, пластика, метал

Боја

Црна, Бела

Димензии

32 mm

НОВО

Additional information

Материјал

, ,

Боја

,

Димензии