• ма1
  • ма2

1 / 3

Zoom In

  • ма1
  • ма2

Бази/лајсни/решеткиКујнски додатоци

Сет за завршна лајсна мала правоаголна – брусен алуминиум

55.00 ден

Brand:
Unionplast
Состав

Пластика

Additional information

Состав