• resetka2
  • resetka3

1 / 3

Zoom In

  • resetka2
  • resetka3

Бази/лајсни/решеткиКујнски додатоци

Решетка за вентилација за база брусен алуминиум

110.00 ден

Brand:
Unionplast
Димензија

509 х 44 mm

Additional information

Димензија