• 047A_DW

1 / 2

Zoom In

  • 047A_DW

РачкиОков

047A 128

100,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Poliplast
Материјал

гума, пластика, метал

Боја

Плава, Црвена, Црна, Бела

Димензии

128 mm

НОВО

Additional information

Материјал

, ,

Боја

, , ,

Димензии