• fs26__nemes_fa

1 / 2

Zoom In

  • fs26__nemes_fa

Дрвени Декори

Бел Арвен даб Y627 FS26

4.550,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Falco
Димензија

2800/2070 mm

Дебелина

18mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8, 22/1

Additional information

Димензија

Дебелина

Кант Трака

, , ,