• csm_Struktur_HO_fa1aa9dc90
  • Captur2e

1 / 3

Zoom In

  • csm_Struktur_HO_fa1aa9dc90
  • Captur2e

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Корнвол Историски Даб 4448 NO

6.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

АКЦИЈА

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

,