• csm_SV_faab0e20bb
  • 34032_SV_Raumaufnahme

1 / 3

Zoom In

  • csm_SV_faab0e20bb
  • 34032_SV_Raumaufnahme

Дрвени ДекориОплеменета Иверка

Хемлок Нордик 34032 SV

6.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8

АКЦИЈА

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, ,