РачкиОков

Veronia

495,0 ден525,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Материјал

метал

Завршна обработка

хром сјај

Димензии

128 mm, 160 mm

Additional information

Материјал

Завршна обработка

Димензии

,