ВагонеткиКујнски додатоци

Вагонетка Green Line K30 003Г хром

5.300,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
SIGE
Материјал

метал

Боја

Хром

Ширина

300 mm

Длабочина

500 mm

Димензија

520 mm

НОВО

Additional information

Материјал

Боја

Ширина

Длабочина

Димензија