• 002G_cestello-estraibile-cucina

1 / 2

Zoom In

  • 002G_cestello-estraibile-cucina

ВагонеткиКујнски додатоци

Вагонетка Green Line K15/K20 002Г хром

3.380,0 ден3.880,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
SIGE
Материјал

метал

Боја

Хром

Ширина

150 mm, 200 mm

Длабочина

500 mm

Димензија

520 mm

Additional information

Материјал

Боја

Ширина

,

Длабочина

Димензија