РачкиОков

Tofino

405,0 ден430,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Материјал

метал

Димензии

128 mm

Завршна обработка

бела сјај, хром сјај, црна мат

Additional information

Материјал

Димензии

Завршна обработка

, ,