• svr1501

1 / 2

Zoom In

  • svr1501

Оков за поврзувањеОков

Сврзник за плотна М6 х 150

33,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Siso
Димензија

M6 x 150mm

Additional information

Димензија