• svr1002

1 / 2

Zoom In

  • svr1002

Оков за поврзувањеОков

Сврзник за плотна М6 х 100

30,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Димензија

M6 x 100mm

Additional information

Димензија