• 3+

1 / 2

Zoom In

  • 3+

Нерѓосувачки челикСадопери

SPARTA (116×50) 2B 1D

7.300,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

1160/500 mm

Димензија на корито

340/400/150mm, 340/400/150mm

Минимален Кабинет

80 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

сатен

Description

 

 

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка