• Y577 Falco iverka

1 / 2

Zoom In

  • Y577 Falco iverka

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Сонома Даб Y577 FS22

4.350,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Falco
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 28/0.8, 43/0.8

view all details

Additional information

Димензија

Кант Трака

, , ,