• 391BM_DW-e1637338985465

1 / 2

Zoom In

  • 391BM_DW-e1637338985465

РачкиОков

Софт 391БМ

170,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Poliplast
Материјал

гума, пластика, метал

Боја

Азурно плава, Жолта

НОВО

Additional information