• PR_P58e
 • Atira_SK_70_wss_SorUe
 • Atira_SK_70_ath_SorUe
 • 0f1b83e672a2639b05996c75656fcdc0
 • a3fab4dc48626986a2b733afd9172a31

1 / 6

Zoom In

 • PR_P58e
 • Atira_SK_70_wss_SorUe
 • Atira_SK_70_ath_SorUe
 • 0f1b83e672a2639b05996c75656fcdc0
 • a3fab4dc48626986a2b733afd9172a31

Лизгачи и Системи за ФиокиОков

Систем за фиоки InnoTech Atira

1.925,0 ден2.920,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Сет за систем фиока кој вклучува Quadro лизгачи со целосно извлекување и меко затворање, сет страници, оков за спојување и украсни капачиња.
 • Карактеристики:
 • Можност за внатрешна организација 
 • Можност за поставување двојна цевка за надградба 
read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Материјал

метал, прашкасто фарбан челик

Капацитет на складирање

30 kg

Достапни бои

антрацит, бела, сребрена

view all details

Additional information

Материјал

,

Капацитет на складирање

Достапни бои

, ,