• 176760794_800512307557393_3416871923640858712_n
 • 176789917_887111395354306_3393611121824955773_n
 • 176982088_487552269034110_5030835394005946381_n
 • 176835560_307089977451344_71003041506430722_n (1)

1 / 5

Zoom In

 • 176760794_800512307557393_3416871923640858712_n
 • 176789917_887111395354306_3393611121824955773_n
 • 176982088_487552269034110_5030835394005946381_n
 • 176835560_307089977451344_71003041506430722_n (1)

Лизгачи и Системи за ФиокиОков

Систем за фиоки AvanTech YOU

2.610,0 ден4.970,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.
Сет за систем фиока кој вклучува Quadro лизгачи со целосно извлекување и меко затворање, сет страници, оков за спојување и украсни лајсни.
 • Карактеристики:
 • Можност за внатрешна организација 
 • Можност за додатна функција за Push to Open
 • Можност за поставување метален грб.
 • Опција за различен декор на украсна лајсна (орев, инокс и антрацит)
 • Опција за различен страничен декор (DesignCape)
read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Материјал

метал, прашкасто фарбан челик

Капацитет на складирање

30 kg

Достапни бои

антрацит, бела, сребрена

view all details

Additional information

Материјал

,

Капацитет на складирање

Достапни бои

, ,