• poignee-vigilia-hettich-square-1000×1000

1 / 2

Zoom In

  • poignee-vigilia-hettich-square-1000×1000

РачкиОков

Vigilia

485,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Димензии

32 mm

Материјал

метал

Завршна обработка

инокс, хром сјај

Additional information

Димензии

Материјал

Завршна обработка

,