Розетна за кабли пластична

26,0 ден50,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални

технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.


 

Шифра: 1261351/4/6 Категории: , Бренд: