ГалантеријаОков

Розетна за кабли алу/гума

89,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Siso
Состав

Пластика

Завршна обработка

алуминиум

Димензија

Ф60

Additional information

Состав

Завршна обработка

Димензија