ГалантеријаОков

Розетна за кабли метална

340,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Siso
Димензија

Ф60

Состав

хром/гума

Additional information

Димензија

Состав