• 427P_DW

1 / 2

Zoom In

  • 427P_DW

РачкиОков

Рипче 427П

70,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Poliplast
Материјал

гума, пластика, метал

Боја

Жолта, Плава

НОВО

Additional information

Материјал

, ,

Боја

,