• InDesign_npWzKZYcYG
  • 14+
  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y
  • тетрагон

1 / 5

Zoom In

  • InDesign_npWzKZYcYG
  • 14+
  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y
  • тетрагон

ГранитСадопери

PYRAGRANITE TETRAGON 50Χ40 1B UM

12.400,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна Наменет за монтажа од долната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

540/440 mm

Димензија на корито

500/400/200 mm

Минимален Кабинет

60 cm

Состав

80% кварц, 20% композитен материјал

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав