Шарки и додатоциОков

ПТО буткач со магнет 37

385,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Боја

Антрацит, Сива

Состав

Пластика

Additional information

Боја

,

Состав