• yTpyL8qsBo1631885053492-mobile3X

1 / 2

Zoom In

  • yTpyL8qsBo1631885053492-mobile3X

Профили за стаклоМедијапан

Профил за стакло 8mm (MP-1004)

680,0 ден

Профилот е наменет за стакло со 8 mm дебелина, или за иверка/медијапан со 8 mm дебелина.


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
AGT
Дебелина

18mm

Димензија

2800/50 mm

Боја

Бела мат 734, Сива бура (антрацит) 726, Црна мат 723

НОВО

Additional information