• fs70

1 / 2

Zoom In

  • fs70

Медијапан Висок Сјај - Мирор ГлосМедијапан

Темно Сива MG318 FS70

10.750,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Falco
Димензија

2800/2050 mm

Дебелина

18mm

Кант Трака

22/1

Сјајност

70%, двострано

Additional information

Димензија

Дебелина

Кант Трака

Сјајност

70%, двострано