• anticka smreka furnirani medijapani

1 / 2

Zoom In

  • anticka smreka furnirani medijapani

Фурниран МедијапанМедијапан

Античка Смрека

11.980,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Дебелина

20mm

Кант Трака

22/0.5

Additional information

Димензија

Дебелина

Кант Трака