• AGT735-s
  • AGT734-ss

1 / 3

Zoom In

  • AGT735-s
  • AGT734-ss

Медијапан МатМедијапан

Зелена Мат (735)

4.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
AGT
Димензии

2800 х 1220 mm

Дебелина

18mm

Кант Трака

22/1

НОВО

Additional information

Димензии

Дебелина

Кант Трака