• Rusticen orev furnirani medijapani

1 / 2

Zoom In

  • Rusticen orev furnirani medijapani

Фурниран МедијапанМедијапан

Рустичен Орев

19.380,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

19mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.5

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака