Оплеменет медијапанМедијапан

Еднострано Грундиран Медијапан

8.760,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Димензија

2800/2070 mm

Дебелина

18mm

Additional information

Димензија

Дебелина