• AGT723-s
  • AGT723-ss.

1 / 3

Zoom In

  • AGT723-s
  • AGT723-ss.

Медијапан МатМедијапан

Црна Мат (723)

4.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
AGT
Димензии

2800 х 1220 mm

Дебелина

18mm

Кант Трака

22/1

НОВО

Additional information

Димензии

Дебелина

Кант Трака