• fs70

1 / 2

Zoom In

  • fs70

Медијапан Висок Сјај - Мирор ГлосМедијапан

Шампањ MG351 FS70

10.750,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Falco
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2050 mm

Кант Трака

22/1, 44/1

Сјајност

70%, двострано

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

,

Сјајност

70%, двострано