• fs90

1 / 2

Zoom In

  • fs90

Медијапан Висок Сјај - АкрилМедијапан

Зелена P568 FS90

8.550,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Falco
Димензија

2800/1300 mm

Дебелина

18.6mm

Кант Трака

22/1

Сјајност

90%

Additional information

Димензија

Дебелина

Кант Трака

Сјајност