• csm_UM_926d42a1d8
  • 26577 kamen – kaindl2

1 / 3

Zoom In

  • csm_UM_926d42a1d8
  • 26577 kamen – kaindl2

Медијапан Мат

Камен 26577 NM

8.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Димензии

2800 x 2070 mm

Дебелина

18mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8

Additional information

Димензии

Дебелина

Кант Трака

, ,