МедијапанФурниран Медијапан

Антички Даб

25.700,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

20mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.5

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака