• 282

1 / 2

Zoom In

  • 282

ГалантеријаОков

Профил за организер со кадифе

1.160,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Siso
Димензија

60×2000 mm

Боја

Сива

Additional information

Димензија

Боја