• Home
  • Оков
  • Пригушник за права шарка – подлошка

Шарки и додатоциОков

Пригушник за права шарка – подлошка

147 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  за Intermat шарки read more

Brand:
Hettich
Боја

Антрацит, Сива, Бела

Материјал

метал

Additional information

Боја

, ,

Материјал