• csm_NM_94a57c0992
  • csm_32339_Nuss-Tortona_42238_Oxid-Infinity_Raumaufnahme_RGB_831833b52c

1 / 3

Zoom In

  • csm_NM_94a57c0992
  • csm_32339_Nuss-Tortona_42238_Oxid-Infinity_Raumaufnahme_RGB_831833b52c

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Орев Тортона 32339 AN

5.250,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  плочи обложени со ламинат read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/2

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака