• csm_K4887_AN_Arbeitsplatte_Raumaufnahme_02a98e7e8e
  • csm_Struktur_AN_302ecfacb9

1 / 3

Zoom In

  • csm_K4887_AN_Arbeitsplatte_Raumaufnahme_02a98e7e8e
  • csm_Struktur_AN_302ecfacb9

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Орев Експресив К4887 AN

3.950,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 28/0.8, 43/0.8

OUTLET

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, ,