• 330_DW-e1637338925426

1 / 2

Zoom In

  • 330_DW-e1637338925426

РачкиОков

Мече 330 32

80,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Poliplast
Материјал

гума, пластика, метал

Боја

Даб, Пинк

Димензии

32 mm

НОВО

Additional information

Материјал

, ,

Боја

,

Димензии